Tuinkantoor

Waarom een tuinkantoor? Een tuinkantoor is een toekomstbestendige thuiswerkplek die is voorzien van de gemakken van een modern kantoor. Met een tuinkantoor houd je houdt privé en werk gescheiden en beschik je over een aangenaam binnenklimaat door een goede isolatie. 

 

Onze tuinkantoren zorgen voor een plek die inspireert en van je huis weer een thuis maakt. Ideaal voor iedere ondernemer, zzp’er of particulier. Wanneer je kiest voor Toimisto, kies je voor een inspirerende werkplek die is voorzien van alle gemakken van een modern kantoor.

Tuinkantoor prefab

Een kantoor in je eigen tuin

Waarom juist een kantoor in de tuin? Werken vanaf de zolderkamer lijkt op het eerste oog ideaal, maar het zorgt ervoor dat de balans tussen werk en privé steeds meer vervaagt. Een tuinkantoor is een goede oplossing wanneer je veel vanuit thuis werkt, maar je je huis als thuis wilt behouden.

 

Het is een plek die inspireert en het is dé plek waarin jij graag wilt werken. Toimisto heeft haar tuinkantoren ontworpen met veel glas, zodat je het gevoel van buitenwerken krijgt,  maar dan met alle gemakken van een binnenklimaat. Benieuwd naar de mogelijkheden?

VERLICHTING.png

Elektra
 

VLOER.png

Gevel
 

 • Standaard: Moso Bamboo Gevelbekleding
   

 • Duurzaamheidscertificaat
   

 • Hardhouten kozijnen met FSC certificering

Plaatsing tuinkantoor.jpeg

Een Tuinkantoor plaatsen?

De verschillende tuinkantoren worden in onze werkplaats geheel opgebouwd. Vervolgens worden ze in één geheel de gewenste plek in jouw tuin gehesen. Hierdooris het voor ons mogelijk om het tuinkantoor binnen een paar uur al gebruiksklaar in je de tuin te plaatsen. De tuinkantoren worden in onze werkplaats gemaakt, daardoor zijn wij niet afhankelijk van weersomstandigheden en kunnen wij voor al onze projecten een hoge kwaliteitsstandaard garanderen. 

De voordelen van een Tuinkantoor

Een kantoor van Toimisto biedt rust en ruimte om effectief en geconcentreerd te kunnen werken. Ook levert het jouw meer tijd op met je gezin. Je hoeft immers niet meer in de file te staan. Dit leidt tot een verminderde Co2 uitstoot wat bijdraagt aan een betere wereld. Dat zijn zaken waar we bij Toimisto veel waarde aan hechten. Andere voordelen:

 

●      Vrijwel altijd vergunningsvrij;

●      Voorkom onnodige reistijd;

●      Geen verbouwing nodig;

●      Krijg meer gedaan in minder tijd;

●      Fiscale aftrekbaarheid;

●      Creëert snel extra woonruimte;

Tuinkantoor kopen

Wil je een tuinkantoor kopen? Dan bent je bij Toimisto aan het goede adres. Toimisto is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van moderne tuinkantoren. Wanneer je kiest voor Toimisto, kies je voor een duurzaam tuinkantoor van Nederlandse bouwkwaliteit, een inspirerend design met een lange levensduur. 

 

Wilt u een van onze tuinkantoren graag met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak en kom dan vooral langs in de showtuin van onze partner Sfeervol Buitenleven in Vianen (Noord-Brabant).

 

Maak een afspraak op www.sfeervolbuitenleven.nl

Tuinkantoor interieur

Wat kost de plaatsing van een tuinkantoor?

In de meeste situaties is het plaatsen van een kantoor in de tuin vergunningsvrij. Toch behoefte aan een check of dit inderdaad het geval is? Toimisto kan dit geheel vrijblijvend voor u beoordelen. 

 

De kosten voor plaatsing van een Toimisto tuinkantoor zijn afhankelijk van de bestaande (onder)grond, gewenste plaatsingsplek (in meters en hoogte) en voor welk model gekozen wordt. Benieuwd naar een indicatie van deze kosten? Dan vragen wij graag een indicatie op bij onze vaste transportpartner! 

Kan ik jullie tuinkantoor ook zakelijk kopen?

Een zakelijke aanschaf van een Toimisto tuinkantoor brengt verschillende fiscale voordelen met zich mee. Een Toimisto is een roerend bedrijfsmiddel, daardoor is de investering nagenoeg altijd fiscaal aftrekbaar. De BTW die rust op de investering is daardoor terug te vorderen bij de Belastingdienst. 

 

Daarnaast is het mogelijk om te besparen op huisvestingskosten (huurlasten) door een investering in een tuinkantoor. Eventueel kan op basis van het investeringsniveau van het betreffende boekjaar een aanspraak worden gemaakt op de kleine investeringsaftrek (KIA) van de overheid. Hierdoor biedt een Toimisto tuinkantoor naast een vergroot werkplezier, ook een aantrekkelijk investeringsobject. 

Ben je op zoek naar een tuinkantoor met rondingen zodat deze beter opgaat in de tuin? Of  zoek je juist naar een strak tuinkantoor die past bij je bestaande woning? Toimisto biedt voor nagenoeg iedere situatie een passend alternatief. Bijna iedereen heeft persoonlijke wensen, daarom bieden wij verschillende specificaties en opties aan. Hieronder treft u de belangrijkste specificaties en opties

Specificaties van onze tuinkantoren

Verwarming.png

Isolatie en ventilatie
 

 • Wanden en dak minimaal 10 cm isolatie (R-waarde van 4);
   

 • Infrarood verwarmingspaneel;
   

 • Optioneel: Airco welke kan verwarmen, verkoelen en ventileren;

Houtbouw.png

Vormgeving

 

 • Verticaal bekleed met strakke rechte lijnen;
   

 • Horizontaal bekleed met natuurlijke lijnen;

KOZIJN.png

Maatgeving
 

 • Toimisto M buitenmaat: 3,20 x 2,65 x 2,70;
   

 • Toimisto L buitenmaat: 6,20 x 2,65 x 2,70;

VLOER.png

Gevel
 

 • Moso Bamboe;
   

 • Thermo Essen;
   

 • Thermo Fraké;

Bestel jouw tuinkantoor direct bij Toimisto!

Vraagt jouw werkgever jou ook om meerdere dagen thuis te werken, maar heb je geen ruimte in je huis waar jij comfortabel en ongestoord kan werken? Dan kan een tuinkantoor van Toimisto uitkomst bieden. Hoe bestel ik nu mijn Toimisto tuinkantoor?

Afbeelding 3.png

Kies een model

Bekijk de verschillende modellen op onze website en kies uit welk model het best bij jouw wensen past. Heb je vragen over de verschillende modellen en twijfel je over welk tuinkantoor het best past in jouw situatie? Dan helpen wij je graag. 

Afbeelding 1.png

Configureer 

Via het contactformulier of één van de contactgegevens kun je contact met ons opnemen.  Samen stemmen wij jouw wensen af, zodat Toimisto een passende offerte kan opstellen en er een scherp aanbod voor je wensen kan worden neergezet. 

Afbeelding 4.png

Planning & Productie

Als de offerte goedgekeurd is door beide partijen zal Toimisto een planning maken en de productie starten. Omdat wij dit in onze eigen werkplaats doen ben je altijd welkom om gedurende het bouwproces langs te komen om de vooruitgang te bekijken en de detaillering met ons af te stemmen. 

Afbeelding 2.png

Plaatsing

Het moment van de waarheid, na weken gewacht te hebben wordt jouw tuinkantoor binnen een aantal uur op de gewenste plek gehesen! Uiteraard stemmen wij tijdig de dag van levering met je af, zodat alles soepel verloopt. Na plaatsing kan je direct genieten van het tuinkantoor. Een blije klant, daar doen wij het voor!

Interieur Toimisto M tuinkantoor.jpg