Tuinkantoor Prefab

tuinkantoor prefab

Op zoek naar een prefab tuinkantoor? De tuinkantoren van Toimisto kunnen in een dagdeel worden geplaatst op locatie. De prefab tuinkantoren worden in onze eigen werkplaats geproduceerd wat ten gunste komt van de snelheid en de afwerking. Toimisto is dé specialist in tuinkantoren prefab bouwen.

 

Toimisto produceert het complete tuinkantoor prefab in eigen fabriek. Waar prefab tuinkantoren in elementen worden geleverd en vervolgens nog op locatie dienen te worden gemonteerd, worden de tuinkantoren van Toimisto kant en klaar geleverd en geplaatst met een hijskraan op locatie.

Door de plaatsing met een kraan is het prefab tuinkantoor nagenoeg overal te plaatsen. Dit noemen we modulair bouwen, zowel het ontwerp als de uitvoering daarvan worden in eigen fabriek uitgevoerd, waardoor jij als klant geen hinder hebt op de locatie van plaatsing.

 

Als klant ben je altijd welkom om gedurende het bouwproces langs te komen. Maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken met onze adviseur door een afspraak te maken middels het contactformulier! Benieuwd naar hoe het tuinkantoor in jouw tuin staat, bekijk dan onze Augmented Reality Tool

Voordelen Tuinkantoor Prefab

De voordelen van een tuinkantoor prefab bouwen? Een tuinkantoor prefab bouwen in onze eigen timmerfabriek heeft vele voordelen voor u. Plaatsing duurt slechts enkele uren. Wij spreken dan ook liever van “plug and play” in plaats van een prefab tuinkantoor. Bij plaatsing van het tuinkantoor zijn reeds alle nutsvoorzieningen verwerkt. Denk daarbij aan de stroomvoorziening, verlichting, verwarming, airco en/of eventuele aansluiting voor een UTP-kabel. Na plaatsing is het slechts een kwestie van de stekker in het tuinkantoor te doen om van start te kunnen gaan. Ook is het bouwproces van het tuinkantoor niet onderhevig aan weersinvloeden welke ten goede komt aan de bouwsnelheid en dus een snelle levering. Het afwerkingsniveau van het tuinkantoor is hoogstaand. In het eindresultaat zult u dit zeker terugzien.

 

Modulair bouwen is met stip op één de manier om de ecologische voetafdruk te beperken in relatie tot andere bouwmethoden. Toimisto gelooft dat we opnieuw moeten nadenken over een nieuwe manier van thuiswerken. Eén met het oog op een goede werk/privé balans en één met minder impact op de wereld om ons heen. Modulair bouwen onderstreept dit streven. Benieuwd naar de beschikbare opties van ons tuinkantoor?

tuinkantoor prefab

Toimisto Tuinkantoor Prefab