top of page

WERKGEVERS

Met Toimisto haar prefab tuinkantoren hebben werkgevers de kans om structureel te besparen op kantoor- en huisvestingskosten. Ook geeft het werkgevers de kans om te investeren in het welzijn en dús het rendement van haar personeel. De arbeidsmarkt is zodanig krap, dat werkgevers creatief moeten zijn om personeel weten te binden en boeien. Toon goed werkgeverschap door de aanschaf van een Toimisto Tuinkantoor voor jouw personeel. 

 

Steeds meer werkgevers kiezen voor structureel thuiswerken. Het tuinkantoor van Toimisto biedt uitkomst aan werkgevers die van thuiswerken (deels) de norm maken en aantrekkelijk werkgeverschap willen tonen aan haar werknemers. Toimisto draagt bij aan effectiviteit, concentratie en een goede werk-privébalans. Ons tuinkantoor is daarom een uitstekende oplossing voor werkgevers met een vooroplopend thuiswerkbeleid en aantrekkelijk werkgeverschap willen vertonen. 

 

Onder bepaalde voorwaarden kan de aanschafwaarde (minus de restwaarde) van jouw Toimisto via afschrijvingen worden afgetrokken van de winst uit onderneming. Ook de BTW kan terug worden gevorderd via de belastingdienst. Het is een veel gehoord misverstand dat een tuinkantoor pas fiscaal aftrekbaar is voor ondernemers, wanneer deze een aparte ingang heeft en een wc bevat. Deze wetgeving rust namelijk op ruimtes welke gelegen zijn in een woning en dus niet daarbuiten staan. Gegeven een afschrijvingsperiode van vijf jaar, zouden de maandlasten onder de € 250,- uitkomen. Een Toimisto biedt jouw personeel echter veel langer plezier dan 5 jaar, met een bouwkwaliteit welke gelijk is aan moderne woningbouw.  Kortom een fiscaal aantrekkelijke investering welke kan worden ingezet om huidig en toekomstig personeel te binden en boeien. Raadpleeg voor aanschaf altijd de huis fiscalist of accountant om de fiscale aftrek te kunnen beoordelen, daar deze dient te voldoen aan bepaalde voorwaarden. 

bottom of page