WERKNEMERS

De manier waarop we werken zal blijvend veranderen, ook na COVID-19. Steeds meer werkgevers kiezen voor een mix van thuis en op kantoor werken. Het kantoor zoals we deze kennen zal steeds vaker functioneren als ontmoetingsplek.

 

Om prettig en productief thuis te werken is meer benodigd dan een op hoogte verstelbare beeldschermen en een ergonomische stoel. Juist concentratie en productiviteit spelen een belangrijke rol. Een aparte werkplek is meer dan welkom. Een werkplek wanneer je de deur dicht sluit je werk niet mee naar huis hoeft te nemen.

 

Toimisto gelooft dat thuiswerken anders kan. Inspirerend, duurzaam en vol focus. Eén thuiswerkplek met het oog op een goede werk/privé balans en één met minder impact op de wereld om ons heen. 

Waarom interessant voor jouw werkgever?

 

Als werknemer kan je je wens om een Toimisto aan te schaffen aan je werkgever voorleggen. Op deze site zijn meerdere redenen gegeven om jouw werkgever te kunnen overtuigen. Je kan een Toimisto ook zelf aanschaffen en eventueel een vergoeding overeenkomen met jouw werkgever. Een Toimisto is ook interessant voor je werkgever. Het tuinkantoor draagt immers bij aan de balans, concentratie en prestaties van haar werknemers. Toimisto is voor werkgevers met een verantwoord HR-beleid voor hun medewerkers en die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. 

De reiskostenvergoeding woon-werk kan uitkomst bieden door deze (deels) omzetten in een vergoeding die valt onder de werkkostenregeling. Het is echter wel zaak om te beoordelen of dit voldoende ruimte biedt. Zo’n vergoeding is neutraal of kan zelf gunstig zijn voor de werkgever: minder reiskosten woon-werk, lagere zakelijke autokosten of lagere kosten leaseauto/auto van de zaak. Daarnaast kan je werkgever profiteren van besparingen op de kantoor- en huisvestingskosten. 

De vrije ruimte in  de  werkkostenregeling is in 2021 tijdelijk verhoogd naar 3,0% over de eerste € 400.000, – aan totale brutoloonkosten. Over het meerdere van de loonsom mag maximaal 1,2% vrije ruimte worden berekend.